Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaisia asioita

Joulun 2022 tärkeät päivämäärät

Jos haluat tilauksesi Jouluksi, tilaa viimeistään;

pe 16.12. (kirjetoimitukset)

ke 21.12. klo 12 (Matkahuollon ja Postin pakettitoimitukset)

Lahjatilauksen toimitus onnistuu myös suoraan saajalle - anna tällöin vaihtoehtoinen toimitusosoite tilaustiedoissa. Lahjapaketointi kaupan päälle. Välitän myös toivomasi tervehdyksen lahjan mukana.

Noutomahdollisuus HelenanHelmestä Oulun Heinäpäästä pe 23.12. asti - ota yhteyttä sopiaksesi noutoajasta (helena@helenanhelmi.fi).

Postin vuoropäiväjakelu

Viime vuosien aikana tapahtuneen kirjetoimitusten vähenemisen vuoksi Postilla on osassa Suomea käytössä nyt Vuoropäiväjakelu. Esim. Oulussa vuoropäiväjakelu tulee käyttöön 3.10.2022 alkaen.

Lyhykäisyydessään vuoropäiväjakelu tarkoittaa sitä, että vuoroviikoin kirjeposti jaetaan joko (ma, ke ja pe) tai (ti ja to). Voit tarkistaa oman alueesi jakelupäivät täältä.

Joulun 2021 tärkeät päivämäärät

Verkkokaupan tilaus ehtii sinulle Jouluksi Postin tai Matkahuollon pakettina, kun tilaat viimeistään ti 21.12. klo 12. Toimitan paketit Oulun pääpostiin ja Matkahuollon päätoimipaikkaan eli lähtevät eteenpäin varmasti sitten tiistaina.

Postin kirjetoimitukset ehtivät Jouluksi, kun tilaat viimeistään su 19.12.

Noutomahdollisuus HelenanHelmestä aina Jouluaattoon asti. Ota yhteyttä noutoajankohdasta sopiaksesi.

HelenanHelmeen voi myös tulla käymään jouluostoksilla - muistetaan vain koronaturvallisuus (kasvomaskeja ja käsidesiä on saatavilla, tulethan vain terveenä).

Checkout-maksupalvelu vaihtuu Paytrailiin

Checkout-maksupalvelu muuttuu yrityskaupan myötä Paytrail-maksupalveluksi 5.10.2021 lähtien. Kaikki verkkokaupan maksuvaihtoehdot pysyvät ennallaan.

Postin toimitusmaksujen korotus (2.10.2021)

Postin kirje- ja pakettimaksujen korotuksen vuoksi Postin toimitusmaksut verkkokaupassa nousevat hieman. Kirjelähetys nyt 3,70 e ja pakettitoimitus 6,90 e. Yli 50 euron tilaukset saat edelleen toimituskuluitta.

Matkahuollon toimitus edelleen 4,90 e.

Koronapäivitys 25.9.2021

Koronatilanne Oulussa on tällä hetkellä hyvä, epidemian perustasolla ollaan. Varovaisesti kohti normaalimpaa elämää.

Tilausten nouto on mahdollista HelenanHelmestä, Oulun Heinäpäästä normaali varovaisuus huomioiden.

HelenanHelmi muuttaa pe 26.3.2021

HelenanHelmi muuttaa Tarkka-Ampujankadulle, Oulun Heinäpäähän pe 26.3. Tarkemmat osoitetiedot Yhteystiedoista.

Muuton vuoksi muuttopäivän tilaukset toimitetaan ma 29.3.

Tilausten nouto tällä hetkellä mahdollista huomioiden koronaturvallisuusohjeet (käsihygienia, etäisyys, kasvomaskisuositus). Saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Koronatilanteen huomioiminen HelenanHelmessä (17.3.2020)

HelenanHelmi on yhden naisen yritys. Tässä meitä kaikkia koskettavassa uudessa tilanteessa olen seurannut ja seuraan jatkossakin tarkasti Suomen viranomaisten ja terveydenhuollon ammattilaisten (thl.fi) informaatiota ja ohjeistuksia koskien koronavirusta. Olen miettinyt läpi oman elämän ja oman yrityksen arjen ja toiminnot ja olen ottanut huomioon koronaa koskevat ohjeistukset niiden osalta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (thl.fi) mukaan koronavirus ei tartu tavaroiden välityksellä.

Tänä aikana kaikkien on erittäin tärkeätä huolehtia käsihygieniasta, eli huolellista käsien pesua "mennen tullen ja palatessa" sekä käsidesin käyttöä. Tätä teen itsekin. Huolehdin nyt myös erityisellä tarkkuudella siivouksesta ja pintojen puhtaudesta. En halua myöskään itse saada tartuntaa, en minkäänlaista.

HelenanHelmen tilaukset postitetaan pääsääntöisesti Postin kirjeinä/pikkupaketteina, jotka jaetaan asiakkaille suoraan postilaatikkoon. Vien nämä kirjetoimitukset suoraan postilaatikkoon, Matkahuollon osalta käytän pakettiautomaattia. Tilauksen noutomahdollisuuden otin pois käytöstä tämän tilanteen ajaksi, ihan varmuuden vuoksi. Kaikkienhan on hyvä minimoida kontakteja nyt. Myöskään esittelyjä en järjestä, ennen kuin koronatilanne on ohi. Kesätapahtumien tilanne ratkeaa lähempänä kesää sitten.

Toivon, että alkushokin jälkeen me suomalaiset otamme tilanteen haltuun sillä kyvykkyydellä, kärsivällisyydellä ja huolellisuudella, johon olemme kyllä hyvin kykeneväisiä. Huolehditaan itsestämme, läheisistämme sekä kaikista niistä, joita toimintamme voisi koskettaa. Toivon turvallisuutta ja terveyttä kaikille!

Postitusmuutoksia 30.8.2019 lähtien

Kirjepostin kulku Suomessa on hidastunut ja kallistunut huomattavasti viime aikoina johtuen kirjepostin yleisestä määrän vähenemisestä. Pakettitoimitukset kulkevat kuitenkin nopeasti.

Tämän vuoksi HelenanHelmen toimitustavat ja -maksut ovat 30.8.2019 lähtien seuraavat:

vakiohintainen Postin kirje (toimitusaika 4 arkipäivässä) 3,50 e/tilaus

vakiohintainen Postin paketti (toimitusaika 1-2 arkipäivää) 5,90 e/tilaus

yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta (toimitetaan edullisimman toimitustavan mukaan eli jos mahtuu tulemaan kirjeenä, toimitetaan kirjeenä, muutoin pakettitoimitus)

Paketin saat siis nopeammin ja sen kulkua voit seurata, mutta jos pystyt odottamaan tilaustasi hieman pidempään, saat sen edullisemmin Postin kirjeenä.

HelenanHelmellä on nyt oma facebook-sivu.

Tykkäämällä sivusta saat tietoa kampanjoista, uutuuksista ym. ajankohtaisista asioista.