Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaisia asioita

Koronatilanteen huomioiminen HelenanHelmessä (17.3.2020)

HelenanHelmi on yhden naisen yritys. Tässä meitä kaikkia koskettavassa uudessa tilanteessa olen seurannut ja seuraan jatkossakin tarkasti Suomen viranomaisten ja terveydenhuollon ammattilaisten (thl.fi) informaatiota ja ohjeistuksia koskien koronavirusta. Olen miettinyt läpi oman elämän ja oman yrityksen arjen ja toiminnot ja olen ottanut huomioon koronaa koskevat ohjeistukset niiden osalta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (thl.fi) mukaan koronavirus ei tartu tavaroiden välityksellä.

Tänä aikana kaikkien on erittäin tärkeätä huolehtia käsihygieniasta, eli huolellista käsien pesua "mennen tullen ja palatessa" sekä käsidesin käyttöä. Tätä teen itsekin. Huolehdin nyt myös erityisellä tarkkuudella siivouksesta ja pintojen puhtaudesta. En halua myöskään itse saada tartuntaa, en minkäänlaista.

HelenanHelmen tilaukset postitetaan pääsääntöisesti Postin kirjeinä/pikkupaketteina, jotka jaetaan asiakkaille suoraan postilaatikkoon. Vien nämä kirjetoimitukset suoraan postilaatikkoon, Matkahuollon osalta käytän pakettiautomaattia. Tilauksen noutomahdollisuuden otin pois käytöstä tämän tilanteen ajaksi, ihan varmuuden vuoksi. Kaikkienhan on hyvä minimoida kontakteja nyt. Myöskään esittelyjä en järjestä, ennen kuin koronatilanne on ohi. Kesätapahtumien tilanne ratkeaa lähempänä kesää sitten.

Toivon, että alkushokin jälkeen me suomalaiset otamme tilanteen haltuun sillä kyvykkyydellä, kärsivällisyydellä ja huolellisuudella, johon olemme kyllä hyvin kykeneväisiä. Huolehditaan itsestämme, läheisistämme sekä kaikista niistä, joita toimintamme voisi koskettaa. Toivon turvallisuutta ja terveyttä kaikille!

Postitusmuutoksia 30.8.2019 lähtien

Kirjepostin kulku Suomessa on hidastunut ja kallistunut huomattavasti viime aikoina johtuen kirjepostin yleisestä määrän vähenemisestä. Pakettitoimitukset kulkevat kuitenkin nopeasti.

Tämän vuoksi HelenanHelmen toimitustavat ja -maksut ovat 30.8.2019 lähtien seuraavat:

vakiohintainen Postin kirje (toimitusaika 4 arkipäivässä) 3,50 e/tilaus

vakiohintainen Postin paketti (toimitusaika 1-2 arkipäivää) 5,90 e/tilaus

yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta (toimitetaan edullisimman toimitustavan mukaan eli jos mahtuu tulemaan kirjeenä, toimitetaan kirjeenä, muutoin pakettitoimitus)

Paketin saat siis nopeammin ja sen kulkua voit seurata, mutta jos pystyt odottamaan tilaustasi hieman pidempään, saat sen edullisemmin Postin kirjeenä.

HelenanHelmellä on nyt oma facebook-sivu.

Tykkäämällä sivusta saat tietoa kampanjoista, uutuuksista ym. ajankohtaisista asioista.

Vakiopostimaksu on 1.9.2017 alkaen 3 e/tilaus. Vähintään 50 euron tilaukset edelleen veloituksetta.

HelenanHelmen Korukurssi "kiinnityshelmitekniikka tutuksi" lauantaina 22.10.2016 klo 14-18 Kirjokkaassa, Paljetie 5, Oulun Taka-Lyötyssä

Klikkaamalla kuvaa pääset kurssiesitteeseen!

Ilmoittautumiset Kirjokkaaseen - täällä!

Pidän korukussin käsityöliike Kirjokkaassa, Paljetie 5, Oulun Taka-Lyötyssä, lauantaina 28.5.2016 klo 14-18 - kurssi on nyt täynnä!

Kurssin teemana on "rannekoruja ja korviksia, arkeen ja juhlaan". Kurssilla lähestytään koruntekemistä luovalla mielellä - saat ohjeistuksen juuri omanlaistesi korujen tekemiseen!

Lue lisää ja ilmoittaudu Kirjokkaan facebook-sivulla!

HelenanHelmen Avainnauhoja ja Koruja löydät pienen valikoiman myös 1.7.2015 avatusta Elävä Lankakori - käsityökaupasta Kempeleestä. 

Elävä Lankakori löytyy Kempeleen keskustasta, osoitteesta Ollilantie 6.

Elävä Lankakori -käsityökaupasta löydät mm. hyvän valikoiman erikoislankoja sekä muita käsityötarvikkeita. Elävässä Lankakorissa toimii myös Ompelimo, jossa korjataan vanhaa ja luodaan uutta.

HelenanHelmen Kesätapahtumat v. 2015

Olen mukana tänäkin kesänä näissä tapahtumissa:

Viikateniiton mm-kisat Limingassa la 27.6. klo 11-14 

lisää tietoa tapahtuman sivuilta täältä!

Kuokkalankosken markkinat Lempäälässä la 18.7. klo 10-16

lisää tietoa tapahtumasta täältä!

Tervetuloa Kesäkoru-ostoksille sekä muutenkin näihin tosi kivoihin kesätapahtumiin!

HelenanHelmi on mukana toukokuussa 2015;

Kempeleen Asukastuvan "Juhlien kevääseen" -myyntikutsuilla torstaina 7.5. klo 17-20 Kempeleen Honkasessa (Honkasentie 11)

Tapahtumassa on mukana myös Oriflame, Silverjungl, Hunaja, Me & I, Party Lite ja magneettituotteita sekä siis myös HelenanHelmi. Ja myyntikutsujen teemana siis "Kevään Juhlat".

HelenanHelmi tarjoaa mm. kaikista Juhlakoruista -20% sekä myös paljon muita alennuksia - Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan samalla myös Kempeleen Asukastuvan toimintaan!

sekä Leidit lentoon -liikuntatapahtumassa Limingassa lauantaina 9.5. klo 10.30

tässä linkki tapahtuman sivuille: http://leiditlentoon.nettisivu.org/

Tähänkin tapahtumaan luvassa mukavia, reippaita alennuksia - Tervetuloa mukaan ja ostoksille tapahtuman lomassa!

Joulupostin tärkeät lähetyspäivät löydät täältä:


Eli kun tilaat HelenanHelmestäkin viimeistään torstaina 18.12. klo 15, Posti lupaa lähetyksen sinulle Jouluksi.

HelenanHelmi kesätapahtumissa jälleen Limingassa ja Lempäälässä!

Olen jälleen tänä kesänä mukana näissä kesätapahtumissa:

la 28.6. Viikateniiton mm-kisat Limingassa

tässä linkki tapahtuman sivuille

la 19.7. Kuokkalankosken markkinat Lempäälässä Huom! Olen valitettavasti joutunut perumaan tänne menon - Tervetuloa ostoksille verkkokauppaan!

tässä linkki tapahtuman sivuille

Kesätapahtumissa voimassa samat kampanjat kuin verkkokaupassa sekä lisäksi tapahtumakohtaisia yllätystarjouksia!

Tervetuloa mukaviin kesätapahtumiin ja myös ostoksille HelenanHelmen myyntikojulle!

Uudet etämyynnin säännökset voimaan 13.6.2014

Kuluttajansuojalakia on päivitetty ja tarkennettu ja se tulee voimaan 13.6. HelenanHelmen Toimitusehdot on päivitetty vastaamaan näitä säännöksiä, voit ne lukea omalta sivultaan Toimitusehdot.

Uusien säännösten mukaan toimitusehdot tulee hyväksyä tilauksenteon yhteydessä ja tämä näkyy HelenanHelmessä niin, että tilauksenteon vahvistamisen yhteydessä on "ruksilaatikko", joka ruksaamalla hyväksytään ehdot. Saat ehdot luettavaksi myös tässä yhteydessä.

Uudet säännökset koskevat lähinnä etämyynnistä ostettujen tuotteiden palautusoikeutta, joka on nyt selvästi kirjattu lakiin. HelenanHelmessä 14 vrk:n palautusoikeus on ollut jo ennen tätä.

Tarkista Toimitusehdot tästä!

Synttäriarvonnan voittajat ja Avainnauha-kysely

HelenanHelmen 5-vuotissynttäriarvonnassa voittivat Jaana, Sirpa, Riikka, Jani ja Jarna - Onnittelut heille!

Voittajat saavat mieleisensä Avainnauhat. Kaikille on lähtenyt viesti voitosta s-postilla.

Myös HelenanHelmen Avainnauha-kyselyn yhteenvedon olen saanut (vihdoin) tehtyä. Laitan sen kaikille postituslistalaisille sekä myös Avainnauhoista -sivulle. Yhteenvedossa on monenlaista tietoa nauhoista.

HelenanHelmen koruesittely Kangasvillassa Kempeleessä

Olen korujen kanssa Kangasvillassa Kempeleen keskustassa, Ollilantie 1, pe 6.6. klo 12-18 ja la 7.6. klo 10-14 - Tervetuloa!

koruesittelyn mainos löytyy tästä


HelenanHelmen verkkokauppa täyttää 5-vuotta 6.4.2014 - nyt juhlitaan!

Synttäreiden kunniaksi hyviä kampanjoita, arvontaa ja yllätyslahjoja - näistä tarkemmin Kampanjat-sivulla!

Verkkokaupan ulkoasun uudistumisen myötä verkkokauppaan on tullut myös muutamia muita uudistuksia!

Olen linkittänyt esim. värin tai tyylin puolesta yhteensopivia tuotteita keskenään - nämä yhteensopivat tuotteet tulevat suositteluina, kun katselet koruja - kannattaa tsekata siis aina nämäkin!

Voit myös hakea hakusanoilla; esim. värin mukaan koruja. Tämä onnistuu, kun avaat jonkin tuoteryhmän, niin listauksen alussa oikeassa yläreunassa on "Tuotehaku" - klikkaa tätä ja pääset hakemaan tuotteita!

Kaulamalliset Avainnauhat jaottelin myös väriryhmittäin helpottamaan vertailua ja valintaa!

Uutena tuotteena HelenanHelmeen on tullut nyt myös Rannemalliset Avainnauhat!Verkkokaupassa nyt myös oululaisen Helena Saarisen koruja - kurkkaa HelenaS -tuoteryhmä! Helenan pieni esittely lisäksi sivulla HelenaS.


HelenanHelmen verkkokaupan ulkoasu on uudistunut 15.2.2014 - Tervetuloa keveän ja kauniin ilmeen verkkokauppaan!

Joudun vielä vähän viilaamaan ulkoasua, koska monia asioita näkee vasta, kun ulkoasupohja on muuttunut. Jos huomaat jotain, joka ei ole kohdallaan - olethan yhteydessä! Kaikista huomioista olen oikein kiitollinen!

Ajankohtaista-sivulla ennen 15.2.2014 olleet kirjaukset jouduin valitettavasti teknisen vaikeuden vuoksi jättämään täältä pois.