Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ajankohtaisia asioita

Checkout-maksupalvelu vaihtuu Paytrailiin

Checkout-maksupalvelu muuttuu yrityskaupan myötä Paytrail-maksupalveluksi 5.10.2021 lähtien. Kaikki verkkokaupan maksuvaihtoehdot pysyvät ennallaan.

Postin toimitusmaksujen korotus (2.10.2021)

Postin kirje- ja pakettimaksujen korotuksen vuoksi Postin toimitusmaksut verkkokaupassa nousevat hieman. Kirjelähetys nyt 3,70 e ja pakettitoimitus 6,90 e. Yli 50 euron tilaukset saat edelleen toimituskuluitta.

Matkahuollon toimitus edelleen 4,90 e.

Koronapäivitys 25.9.2021

Koronatilanne Oulussa on tällä hetkellä hyvä, epidemian perustasolla ollaan. Varovaisesti kohti normaalimpaa elämää.

Tilausten nouto on mahdollista HelenanHelmestä, Oulun Heinäpäästä normaali varovaisuus huomioiden.

HelenanHelmi muuttaa pe 26.3.2021

HelenanHelmi muuttaa Tarkka-Ampujankadulle, Oulun Heinäpäähän pe 26.3. Tarkemmat osoitetiedot Yhteystiedoista.

Muuton vuoksi muuttopäivän tilaukset toimitetaan ma 29.3.

Tilausten nouto tällä hetkellä mahdollista huomioiden koronaturvallisuusohjeet (käsihygienia, etäisyys, kasvomaskisuositus). Saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Koronatilanteen huomioiminen HelenanHelmessä (17.3.2020)

HelenanHelmi on yhden naisen yritys. Tässä meitä kaikkia koskettavassa uudessa tilanteessa olen seurannut ja seuraan jatkossakin tarkasti Suomen viranomaisten ja terveydenhuollon ammattilaisten (thl.fi) informaatiota ja ohjeistuksia koskien koronavirusta. Olen miettinyt läpi oman elämän ja oman yrityksen arjen ja toiminnot ja olen ottanut huomioon koronaa koskevat ohjeistukset niiden osalta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (thl.fi) mukaan koronavirus ei tartu tavaroiden välityksellä.

Tänä aikana kaikkien on erittäin tärkeätä huolehtia käsihygieniasta, eli huolellista käsien pesua "mennen tullen ja palatessa" sekä käsidesin käyttöä. Tätä teen itsekin. Huolehdin nyt myös erityisellä tarkkuudella siivouksesta ja pintojen puhtaudesta. En halua myöskään itse saada tartuntaa, en minkäänlaista.

HelenanHelmen tilaukset postitetaan pääsääntöisesti Postin kirjeinä/pikkupaketteina, jotka jaetaan asiakkaille suoraan postilaatikkoon. Vien nämä kirjetoimitukset suoraan postilaatikkoon, Matkahuollon osalta käytän pakettiautomaattia. Tilauksen noutomahdollisuuden otin pois käytöstä tämän tilanteen ajaksi, ihan varmuuden vuoksi. Kaikkienhan on hyvä minimoida kontakteja nyt. Myöskään esittelyjä en järjestä, ennen kuin koronatilanne on ohi. Kesätapahtumien tilanne ratkeaa lähempänä kesää sitten.

Toivon, että alkushokin jälkeen me suomalaiset otamme tilanteen haltuun sillä kyvykkyydellä, kärsivällisyydellä ja huolellisuudella, johon olemme kyllä hyvin kykeneväisiä. Huolehditaan itsestämme, läheisistämme sekä kaikista niistä, joita toimintamme voisi koskettaa. Toivon turvallisuutta ja terveyttä kaikille!

Postitusmuutoksia 30.8.2019 lähtien

Kirjepostin kulku Suomessa on hidastunut ja kallistunut huomattavasti viime aikoina johtuen kirjepostin yleisestä määrän vähenemisestä. Pakettitoimitukset kulkevat kuitenkin nopeasti.

Tämän vuoksi HelenanHelmen toimitustavat ja -maksut ovat 30.8.2019 lähtien seuraavat:

vakiohintainen Postin kirje (toimitusaika 4 arkipäivässä) 3,50 e/tilaus

vakiohintainen Postin paketti (toimitusaika 1-2 arkipäivää) 5,90 e/tilaus

yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta (toimitetaan edullisimman toimitustavan mukaan eli jos mahtuu tulemaan kirjeenä, toimitetaan kirjeenä, muutoin pakettitoimitus)

Paketin saat siis nopeammin ja sen kulkua voit seurata, mutta jos pystyt odottamaan tilaustasi hieman pidempään, saat sen edullisemmin Postin kirjeenä.

HelenanHelmellä on nyt oma facebook-sivu.

Tykkäämällä sivusta saat tietoa kampanjoista, uutuuksista ym. ajankohtaisista asioista.