Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) koskien henkilötietojen käsittelyä tulee voimaan 25.5.2018. Tässä selosteessa kerrotaan kuinka nämä asiat hoidetaan HelenanHelmessä.

Rekisterinpitäjä

HelenanHelmi (Y-tunnus 2247078-3) / Nanti Koret

p. 045 133 9962 / helena(at)helenanhelmi.fi

Tarkka-ampujankatu 12 A 8, 90120 Oulu

Rekisteri

HelenanHelmen asiakasrekisteri

Tietojen kerääminen ja käsittely

HelenanHelmen kotisivut ja verkkokauppa on toteutettu Kotisivukone-ohjelmistolla, jonka tarjoaa Fonecta Oy.

HelenanHelmen verkkokaupassa asiakas voi tilata joko rekisteröitymällä omalle Asiakastilille tai ilman rekisteröitymistä. Asiakas ilmoittaa tilaamisen yhteydessä seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Yritys-tilauksen yhteydessä ilmoitetaan yrityksen nimen lisäksi myös y-tunnus. Tilaus tallentuu rekisteröityneen asiakkaan asiakastilille.

Tietoja käytetään vain tilauksen toimittamiseen liittyvissä asioissa sekä tilaukseen liittyvässä yhteydenpidossa asiakkaan kanssa.

HelenanHelmen Palautelomakkeella asiakas ilmoittaa nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Näitä tietoja käytetään vain yhteydenpitoon asiakkaan kanssa ko. asian yhteydessä.

Tietojen käsittely on suojattu tietoturvalla eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Markkinointilupa

Asiakas voi verkkokauppatilauksen yhteydessä antaa markkinointiluvan ruksaamalla kohdan "Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse".

Asiakas voi milloin tahansa perua markkinointiluvan vastaamalla saamaansa markkinointisähköpostiin ja ilmoittamalla tästä. Peruminen onnistuu myös lähettämällä sähköpostia rekisterinpitäjälle osoitteeseen helena(at)helenanhelmi.fi. Rekisteröitynyt asiakas voi antaa/perua markkinointiluvan omalla asiakastilillään.

HelenanHelmen pääasiallisena markkinointikanavana toimii yrityksen Facebook-sivu ja sähköpostimarkkinointi on tarkoitettu tavoittamaan erityisesti niitä asiakkaita, jotka eivät ole Facebookissa.

Markkinointiluvan antaneilta talletetaan markkinointia varten vain sähköpostiosoite. Markkinointiviestejä lähetetään noin kerran kuukaudessa.

Sähköpostiosoitteiden käsittely on suojattu tietoturvalla eikä niihin ole pääsyä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.