Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HelenanHelmen korukutsut

kuva Pixabay

Pidän korukutsuja erilaisille koruista kiinnostuneille naisporukoille; työ- harrastus- tai ystäväporukoille. Järjestä vaikka illanistujaiset, tupaantuliaiset tai vaikka kesätapaaminen tai pikkujoulut korujen merkeissä!

Kutsut ovat hyvä tilaisuus tutustua HelenanHelmen koruihin ja Avainnauhoihin. Jokainen HelenanHelmen koru ja Avainnauha on aina vähän erilainen ja juuri sovittaminen on oiva tapa löytää sopiva yksilö itselle! Minulla on kutsuilla aina aika lailla koko verkkokaupan valikoima mukana ja yleensä teen lisäksi jotain spesiaaliakin, kun tiedän minkälainen porukka on kutsuille tulossa. Iso valikoima on siis tarjolla kaikenlaista!

Eli; jos korukutsut kiinnostavat, ja sinulla on sopivanlainen koruista kiinnostunut porukka (noin kymmenkunta ihmistä on sopiva määrä) ja olisit valmis toimimaan emäntänä, niin ota yhteyttä!

Sinä emäntänä kutsut ihmiset ja järjestät pienen tarjottavan kutsuille, ja minä tulen korujen kanssa paikalle. Emännänlahjana (arvo 50 e) saat valita koruvalikoimasta itsellesi mieleisiä koruja tai vaikka tilatakin jotain.

Pidän kutsuja lähinnä Oulun seudulla, muuallakin kyllä sovittaessa ja mahdollisuuksien mukaan.

Korukutsuilla on maksutapana korttimaksu, mobiilimaksu, käteinen tai annan laskun mukaan (maksuehto 7 vrk).

Pidän koruesittelyjä myös työpaikoilla - esim. Avainnauhat ovat luonteva ja kysytty juttu näissä!
Työpaikkaesittelyn järjestäjä saa korulahjakortin arvoltaan 25 e, korvaukseksi tilaisuuden järjestämisestä (poikkeaa normaaleista korukutsuista siinä, ettei tarvitse järjestää tarjottavaa).

Olen myös lähettänyt Avainnauhoja postitse, jos on ollut työpaikalta joku halukas toimimaan yhteyshenkilönä. Tämä toimii erityisen hyvin, jos olette jostain etäämmältä! Tästä asiasta on lisää Avainnauhoista-sivulla - täällä.

Eli jos työpaikallanne on kiinnostusta Avainnauhoihini ja olet halukas toimimaan tällaisena yhteyshenkilönä, niin ota yhteyttä - yhteystiedot löytyvät täältä!

kuva Pixabay