Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HelenanHelmen Avainnauha - yksilöllinen, kaunis ja kestävä!

Korumaiset Avainnauhat ovat suosittuja - ja ei ihme, yhdistyyhän niissä sekä kauneus että käytännöllisyys!

Olen tehnyt Avainnauhoja jo pitkään ja paljon. Käytännönkokemusta niistä siis jo on. Vaikein asia yleensä avainnauhan tekemisessä on kuinka saada siitä tarpeeksi kestävä, ja tietenkin samalla myös kaunis.

Tekemäni Avainnauhat ovat kaikki yksilöitä, jokainen syntyy aina vähän omannäköisekseen. Eri mallien tekninen perusrakenne on kaikissa sama, mutta sisältö vaihtelee.

Helmisiä Avainnauhoja on kaksi eri mallia; perusmallinen keveämpi sekä korumaisempi ja runsaampi AvainnauhaKoru. Tämän lisäksi mallistossa on nahka/polypropeiininauhainen Avainnauha Jojolla ja turvalukolla. Tässä alla tietoa kaikista näistä.

Näistä on HelenanHelmen Avainnauhat tehty:

HelenanHelmen perusmallinen helminen Avainnauha on perusrakenteeltaan tällainen, tämä on suosituin malli

Teen kaikki Avainnauhat hyvälaatuiseeen vahvaan koruvaijeriin, paksuimpaan saatavilla olevaan. Tällainen vaijeri kestää kyllä hyvin käyttöä, toki silläkin on rajansa. Ohjeistan Avainnauhojen hoito-ohjeissa välttämään kovia riuhtaisuja ja säilyttämään sen mieluiten suorana, joko roikkuen tai pöydällä, kun ei ole käytössä! Kannattaa muistaa, että helminen Avainnauha on kuitenkin myös koru!

Helminä käytän pinnoitukseltaan mahdollisimman kestäviä helmiä. Erilaisista lasihelmistä, foliohelmistä, merisimpukkahelmistä tai luonnonkivistä saa tosi kivoja nauhoja! Pohjana (eli niskaosassa ja isompien helmien väleissä) käytän yleensä hopeasisus kirkkaita siemenhelmiä.

Perusmallisessa Avainnauhassa on vakiovarusteena Turvalukko. Turvalukko avautuu tarvittaessa sormin napsauttamalla ja myös kovassa vedossa. (Turhaan ei lukkoa kannata kuitenkaan availla, ettei lukon mekanismi tästä vaurioidu.)

Voit myös tilata itsellesi mieleisesi Avainnauhan - esim. tietyn värisen ja tietyn tyylisen. Tilaustöissä aina normaalihinnat, kampanjat eivät koske niitä.

HelenanHelmen Avainnauhassa linkkiosa on pieni tärkeä yksityiskohta - voit toivoa nauhaa tietynlaisella linkillä. Käytössäolevia linkkejä näet verkkokaupassa myytävänä olevista Avainnauhoista sekä myös esim. allaolevasta kuvasta.

erilaisia linkkejä, valikoima elää jatkuvasti

AvainnauhaKoru - perusmallia runsaampi ja korumaisempi

HelenanHelmen AvainnauhaKoru on perusmallia runsaampi ja korumaisempi ja se myös toimii sekä Avainnauhana että koruna. Hakanen on nauhassa nurinpäin eli saat avaimet helposti myös poiskin nauhasta - avainnauha muuttuu näin helposti koruksi.

AvainnauhaKoru on kauttaaltaan varsinaista helmiosaa, kun perusmallisessa Avainnauhassa on niskaosa pienempiä siemenhelmiä. Alla kuva, josta näet tämän eron.

vasemmalla perusmallinen Avainnauha ja oikealla AvainnauhaKoru

AvainnauhaKorun erilaisen rakenteen vuoksi siihen tarvitsee omanlaisiaan linkkejä, erilaisia kuin mitä perusmallisessa nauhassa käytän. Tässä alla kuvaa näistä AvainnauhaKoruun soveltuvista linkeistä.


esimerkkejä AvainnauhaKorun linkeistä, tämäkin valikoima elää jatkuvasti

Avainnauha Jojolla ja Turvalukolla

Avainnauhaperheen uusin tulokas on nahka- tai polypropeiininauhainen Avainnauha Jojolla ja Turvalukolla - kiva simppeli malli!Avainnauhan Turvalukko aukeaa tarvittaessa kovassa vedossa ja Jojolla saat lisää ulottuvuutta avainten/kortin käyttöön.


Vuoden takuu kaikille Avainnauhoille

Jos hankkimasi Avainnauha rikkoutuu vuoden sisällä sen ostamisesta, korjaan nauhan veloituksetta - ota silloin vain yhteyttä. Huom! Takuu korvaa rikkoutumisen, joka johtuu valmistuksellisesta viasta, ei kuitenkaan normaalia kulumista. Huolehdithan Avainnauhasta ohjeiden mukaan ja huomioit käytössä sen, että se on myös koru! Takuukorjaus ei myöskään pidennä alkuperäisen takuuajan pituutta eli Avainnauhan takuuaika lasketaan aina nauhan alkuperäisestä ostopäivästä.

Avainnauhojen hoito-ohjeet

Klikkaa tästä ja tulosta hoito-ohjeet!

Kimppatilaukset

Jos esim. työpaikallasi herää kiinnostusta tekemiini Avainnauhoihin, niin olen niitä postitse lähettänyt laskun kera (maksuehto 7 vrk). Jos olet halukas toimimaan työpaikkasi yhteyshenkilönä, saat omasi mahdollisesti veloituksetta (ks. alla kimppatilausehdot). Ota yhteyttä, niin katsotaan sopiva paketti teidän tarpeisiin!

Kimppatilausehdot:

Kimppatilaus vähintään 10 Avainnauhaa - yhteyshenkilölle oma nauha veloituksetta

Kimppatilaus vähintään 5 Avainnauhaa - yhteyshenkilölle oma nauha puoleen hintaan

Pienempiäkin yhteistilauksia on toki mahdollista tehdä. Postikulut veloituksetta vähintään 50 e:n tilauksiin.

Huom! Kimppatilausetu koskee valmiita Avainnauhoja ja nk. yksityismyyntiä. Yrityksille suunniteltavat ja tehtävät mallit hinnoitellaan tilannekohtaisesti. Ole yhteydessä, jos mietinnässä on tällainen asia!