Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HelenanHelmen Avainnauhat

HelenanHelmen Avainnauhat ovat kauniita, yksilöllisiä ja kestäviä. Jokaisella tuotteella on vuoden takuu.

Korumaisissa avainnauhoissa yhdistyy kivalla tavalla sekä kauneus että käytännöllisyys.

HelenanHelmen Avainnauhoista osa on yksittäisiä yksilöitä, osasta teen pieniä sarjoja.

Helmisiä Avainnauhoja on kahta eri mallia. Perusmallinen Avainnauha on nimensä mukaisesti kiva, keveä perusmalli. Tätä mallia olen tehnyt jo yli 10 vuotta, se toimii hyvin ja sitä pystyy varioimaan todella monella tavalla! Nämä ovat yleensä yksittäisiä yksilöitä.

Toinen helminen avainnauhamalli on AvainnauhaKoru, joka on perusmallia korumaisempi ja runsaampi. Mitenkään raskas ei ole kyllä sekään. Muuntautuu helposti myös koruksikin.

Tämän lisäksi mallistossa on paracordnauhaisia sekä ketjuisia Avainnauhoja. Tässä alla tietoa kaikista näistä eri malleista.


Perusmallinen Helminen Avainnauha

HelenanHelmen perusmallinen helminen Avainnauha on kiva ja keveä malli. Jokainen on oma yksilönsä ja avainnauhoissa on mukana turvalukko.

Teen kaikki helmiset Avainnauhat hyvälaatuiseeen vahvaan koruvaijeriin. Tällainen vaijeri kestää hyvin käyttöä, mutta toki silläkin on rajansa. Tällainen helminen Avainnauha on kuitenkin samalla myös koru ja kun kohtelet sitä korun tavoin, niin siitä on sinulle iloa kaikista pisimpään.

Helminä käytän pinnoitukseltaan mahdollisimman kestäviä helmiä, mm. Swarovskin helmiäiskristallihelmiä sekä erilaisia tsekkiläisiä lasihelmiä. Pohjana käytän tsekkiläisiä siemenhelmiä.

Perusmallisessa Avainnauhassa on vakiovarusteena Turvalukko. Turvalukko avautuu tarvittaessa sormin napsauttamalla ja myös kovassa vedossa. Turhaan ei lukkoa kannata kuitenkaan availla, ettei lukon mekanismi tästä vaurioidu.

Voit myös tilata itsellesi mieleisesi Avainnauhan - esim. tietyn värisen tai tietyn tyylisen. (Tilaustöissä aina normaalihinnat.)

Perusmallisessa Avainnauhassa linkkiosa on pieni tärkeä yksityiskohta - voit toivoa nauhaa esim. tietynlaisella linkillä. Kulloinkin käytössä olevia linkkejä näet verkkokaupassa myytävänä olevista Avainnauhoista sekä myös esim. näistä allaolevista kuvista.

HelenanHelmen Avainnauhojen linkkiosia

HelenanHelmen Avainnauhojen kimmeltäviä linkkiosia

HelenanHelmen Avainnauhojen kukkaisia linkkiosia

Linkkien osia voi yhdistellä eri tavoin. Alempana linkkinä käytän yleensä rengasta tai jotain muuta avonaista linkkiä, johon saa hakasen "nurinpäin" kiinni. Tällöin avaimet saa tarvittaessa helposti myös irti nauhasta. Linkkien valikoima elää hieman koko ajan, lisää erilaisia linkkejä voi myös tiedustella erikseen.

AvainnauhaKoru

AvainnauhaKoru on nimensä mukaisesti perusmallia korumaisempi ja runsaampi. Hakanen on nauhan rinkulassa nurinpäin eli saat avaimet helposti myös poiskin nauhasta - avainnauha muuttuu näin helposti ihan koruksikin.

AvainnauhaKoru on kauttaaltaan varsinaista helmiosaa, kun perusmallisessa Avainnauhassa on niskaosa pienempiä siemenhelmiä. AvainnauhaKorussa ei vakiona ole turvalukkoa, mutta saat sen siihen tarvitessasi.

Tästä mallista voin tehdä myös crossbodyn eli yli olan pituisen - jos tällaista kaipaat, laita viestiä, niin kerron tarkemmin.

HelenanHelmen AvainnauhaKoru on korumaisen runsas ja kaunis

Paracord Avainnauha Jojolla ja Turvalukolla

Simppelein avainnauhamalli on paracordnauhainen Avainnauha Jojolla ja Turvalukolla. Jojolla saa näppärästi lisäulottuvuutta avainten/kortin käyttöön. Paracord-nauhoja on myös crossbody-mallisena eli pitempänä yli olan mallina.

Jojoja sekä myös korttipidikkeitä ja hakasia on myytävänä myös erillisinä lisätarvikkeina verkkokaupassa.

HelenanHelmen simppelin kivassa Paracord Avainnauhassa on mukana Jojo ja turvalukko

Ketjuinen AvainnauhaKoru

Kaunis, simppeli avainnauhamalli on myös tämä ketjuinen malli. Ketjuosa on teräksistä palloketjua, mukana turvalukko. Muuntautuu helposti myös ihan koruksikin - ota vain hakanen pois.

HelenanHelmen ketjuinen AvainnauhaKoru toimii helposti myös ihan koruna - ota vain hakanen pois

Vuoden takuu kaikille Avainnauhoille

Jos hankkimasi Avainnauha rikkoutuu vuoden sisällä sen ostamisesta, korjaan nauhan veloituksetta. Takuu korvaa rikkoutumisen, joka johtuu valmistuksellisesta viasta, ei kuitenkaan normaalista kulumisesta. Huolehdithan Avainnauhasta ohjeiden mukaan ja huomioit käytössä sen, että se on myös koru!

Jos esim. työpaikallasi herää kiinnostusta tekemiini Avainnauhoihin, niitä voi tilata myös kimppatilauksena. Jos olet halukas toimimaan työpaikkasi yhteyshenkilönä ja avainnauhoja tilataan vähintään 5 kpl, saat omasi veloituksetta.

Kimppatilausehdot:

Kimppatilausetuna yhteyshenkilölle oma nauha veloituksetta, kun tilauksessa on vähintään 5 nauhaa.

Pienempiäkin yhteistilauksia on toki mahdollista tehdä.
Postikulut veloituksetta vähintään 50 e:n tilauksiin.

Kimppatilausetu koskee normaalihintaisia Avainnauhoja.

Jos tuotteisiin tulee muita alennuksia, kimppatilausetu jää pois - yksi kampanjaetu siis/tilaus.

Yrityksille erikseen suunniteltavat ja tehtävät mallit hinnoitellaan tilannekohtaisesti.

Yhteydenotot