Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HelenanHelmen Avainnauhat


Korumaisissa avainnauhoissa yhdistyy sekä kauneus että käytännöllisyys.

Tekemäni Avainnauhat ovat yleensä yksittäisiä yksilöitä, suosituimpia malleja teen pieniä sarjoja.

Helmisiä Avainnauhoja minulla on kahta eri mallia; perusmallinen keveämpi sekä korumaisempi ja runsaampi AvainnauhaKoru. Tämän lisäksi mallistossa on paracordnauhaisia Avainnauhoja. Tässä alla tietoa kaikista näistä.


perusmallinen helminen Avainnauha

Teen kaikki Avainnauhat hyvälaatuiseeen vahvaan koruvaijeriin. Tällainen vaijeri kestää kyllä hyvin käyttöä, toki silläkin on rajansa. Ohjeistan Avainnauhojen hoito-ohjeissa välttämään kovia riuhtaisuja ja säilyttämään sen mieluiten suorana, joko roikkuen tai pöydällä, kun ei ole käytössä. Kannattaa muistaa, että helminen Avainnauha on kuitenkin myös koru.

Helminä käytän pinnoitukseltaan mahdollisimman kestäviä helmiä, yleensä Swarovskin helmiäiskristallihelmiä sekä erilaisia tsekkiläisiä lasihelmiä. Pohjana käytän tsekkiläisiä siemenhelmiä.

Perusmallisessa Avainnauhassa on vakiovarusteena Turvalukko. Turvalukko avautuu tarvittaessa sormin napsauttamalla ja myös kovassa vedossa. Turhaan ei lukkoa kannata kuitenkaan availla, ettei lukon mekanismi tästä vaurioidu.

Voit myös tilata itsellesi mieleisesi Avainnauhan - esim. tietyn värisen ja tietyn tyylisen. Tilaustöissä aina normaalihinnat, kampanjat eivät koske niitä.

HelenanHelmen Avainnauhassa linkkiosa on pieni tärkeä yksityiskohta - voit toivoa nauhaa tietynlaisella linkillä. Kulloinkin käytössä olevia linkkejä näet verkkokaupassa myytävänä olevista Avainnauhoista sekä myös esim. näistä allaolevista kuvista.
Linkkien osia voi yhdistellä eri tavoin. Alempana linkkinä käytän yleensä rengasta tai jotain muuta avonaista linkkiä, johon saa hakasen "nurinpäin" kiinni. Tällöin avaimet saa tarvittaessa helposti myös irti nauhasta. Valikoima elää hieman koko ajan, lisää erilaisia linkkejä voi myös tiedustella erikseen.

AvainnauhaKoru

AvainnauhaKoru on perusmallia runsaampi ja korumaisempi ja se toimii sekä Avainnauhana että koruna. Hakanen on nauhassa nurinpäin eli saat avaimet helposti myös poiskin nauhasta - avainnauha muuttuu näin ihan koruksikin.

AvainnauhaKoru on kauttaaltaan varsinaista helmiosaa, kun perusmallisessa Avainnauhassa on niskaosa pienempiä siemenhelmiä.

Avainnauha Jojolla ja Turvalukolla

Simppelein avainnauhamalli on paracordnauhainen Avainnauha Jojolla/Turvalukolla. Avainnauhan Turvalukko aukeaa tarvittaessa kovassa vedossa ja Jojolla saat lisää ulottuvuutta avainten/kortin käyttöön.


Vuoden takuu kaikille Avainnauhoille

Jos hankkimasi Avainnauha rikkoutuu vuoden sisällä sen ostamisesta, korjaan nauhan veloituksetta. Takuu korvaa rikkoutumisen, joka johtuu valmistuksellisesta viasta, ei kuitenkaan normaalia kulumista. Huolehdithan Avainnauhasta ohjeiden mukaan ja huomioit käytössä sen, että se on myös koru!

Jos esim. työpaikallasi herää kiinnostusta tekemiini Avainnauhoihin, niitä voi tilata kimppatilauksena. Jos olet halukas toimimaan työpaikkasi yhteyshenkilönä ja avainnauhoja tilataan vähintään 5 kpl, saat omasi veloituksetta.

Kimppatilausehdot:

Kimppatilausetuna yhteyshenkilölle oma nauha veloituksetta, kun tilauksessa on vähintään 5 nauhaa

Pienempiäkin yhteistilauksia on toki mahdollista tehdä.
Postikulut veloituksetta vähintään 50 e:n tilauksiin.

Kimppatilausetu koskee valmiita normaalihintaisia Avainnauhoja.

Jos tuotteisiin tulee muita alennuksia, kimppatilausetu jää pois - yksi kampanjaetu siis/tilaus.

Yrityksille erikseen suunniteltavat ja tehtävät mallit hinnoitellaan tilannekohtaisesti.

Yhteydenotot