Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HelenanHelmen Avainnauhat

HelenanHelmen Avainnauhoissa yhdistyy kivalla tavalla sekä kauneus että käytännöllisyys. Kaikilla tuotteilla on vuoden takuu.

Valikoimissa on niin koruvaijeriin tehtyjä helmisiä Avainnauhoja, kuin myös paracord-nauhaisia ja ketjuisia Avainnauhoja. Suuri osa Avainnauhoista on yksittäisiä yksilöitä, osasta teen myös pieniä sarjoja. Tässä alla tarkempaa tietoa näistä kaikista.

Perusmallinen Helminen Avainnauha on koruvaijeriin tehty, kiva ja keveä, turvalukollinen malli. Näissä avainnauhoissa on riipuksellinen linkkiosa ja isompia helmiä on vain kaulaosan alaosassa. Yläosa on pienempiä siemenhelmiä, mikä tekee mallista vähän simppelimmän ja keveämmän.

Tätä mallia olen tehnyt jo yli 10 vuotta, se toimii edelleen oikein hyvin ja sitä pystyy varioimaan todella monella tavalla. Suosittu malli.

AvainnauhaKoru on nimensä mukaisesti korumaisempi malli koruvaijeriin tehdyistä avainnauhoista. Tässä mallissa kaulaosassa on isompia helmiä kauttaaltaan. Turvalukkoa ei mallissa ole vakiona, mutta senkin saa, jos tarvitsee.

Näiden helmisten Avainnauhojen lisäksi mallistossa on erilaisia simppelimpiä paracordnauhaisia sekä ketjuisia Avainnauhoja. Alla tietoa kaikista näistä eri malleista.

Koruvaijeriin tehty Perusmallinen Helminen Avainnauha

Teen kaikki Perusmalliset Helmiset Avainnauhat sekä AvainnauhaKorut hyvälaatuiseeen vahvaan koruvaijeriin. Tällainen vaijeri kestää hyvin käyttöä, mutta toki silläkin on rajansa. Tällainen Helminen Avainnauha on kuitenkin samalla myös koru ja kun kohtelet sitä korun tavoin, niin siitä on sinulle iloa kaikista pisimpään.

Helminä käytän pinnoitukseltaan mahdollisimman kestäviä helmiä, mm. premium-laatuisia itävaltalaisia helmiäiskristallihelmiä (Primero) sekä erilaisia tsekkiläisiä lasihelmiä. Pohjana käytän tsekkiläisiä siemenhelmiä.

Voit myös tilata erikseen itsellesi mieleisen Avainnauhan - esim. tietyn värisen tai tietyn tyylisen. Tilaustöissä aina normaalihinnat.

Perusmallisen Helmisen Avainnauhan erilaisia linkkivaihtoehtoja tässä alla. Jos et löydä valmiista nauhoista sopivanlaista, teen nauhoja myös tilaustöinä - ota tällöin yhteyttä (helena@helenanhelmi.fi)

HelenanHelmen Avainnauhojen linkkiosia


HelenanHelmen Avainnauhojen kukkaisia linkkiosia

Koruvaijeriin tehty AvainnauhaKoru

AvainnauhaKoru on nimensä mukaisesti em. Perusmallista Helmistä Avainnauhaa korumaisempi malli. Avainhakanen on avainnauhan rinkulassa nurinpäin eli saat avaimet helposti myös poiskin nauhasta - avainnauha muuttuu näin myös helposti koruksikin.

AvainnauhaKorusta voi tehdä myös crossbody-mallisen eli yli olan mallisen. Jos tarvitset tällaista, ota vain yhteyttä.

Paracord Avainnauha Jojolla ja Turvalukolla

Paracordnauhainen Avainnauha Jojolla ja Turvalukolla sopii simppelistä tyylistä pitävälle. Jojolla saa näppärästi lisäulottuvuutta avainten/kortin käyttöön. Paracord-nauhoissa on valittavana joko kaulamallinen pituus tai yli olan eli nk. "crossbody" -malli.

Jojoja sekä myös korttipidikkeitä ja hakasia on myytävänä myös erillisinä lisätarvikkeina verkkokaupassa.

Paracord Avainnauha Turvalukolla

Simppelein paracord-avainnauha (ilman jojoa). Mukana turvalukko.

Ketjuinen Avainnauha

Simppeli, mutta samalla kauniin korumainen malli. Ketjuosa teräsketjua, mukana turvalukko.

Vuoden takuu kaikille Avainnauhoille

Jos Avainnauha rikkoutuu vuoden sisällä sen ostamisesta, korjaan nauhan veloituksetta. Takuu korvaa rikkoutumisen, joka johtuu valmistuksellisesta viasta, ei kuitenkaan normaalista kulumisesta. Huolehdithan Avainnauhasta ohjeiden mukaan ja huomioit käytössä sen, että se on myös koru!

Jos esim. työpaikallasi herää useammalla kiinnostusta tekemiini Avainnauhoihin, niitä voi tilata myös kimppatilauksena. Jos olet halukas toimimaan työpaikkasi yhteyshenkilönä ja avainnauhoja tilataan vähintään 5 kpl, saat omasi veloituksetta.

Kimppatilausehdot:

Kimppatilausetuna yhteyshenkilölle oma nauha veloituksetta, kun tilauksessa on vähintään 5 nauhaa.

Pienempiäkin yhteistilauksia on toki mahdollista tehdä.
Postikulut veloituksetta vähintään 50 e:n tilauksiin.

Kimppatilausetu koskee normaalihintaisia Avainnauhoja.

Jos tuotteisiin tulee muita alennuksia, kimppatilausetu jää pois - yksi kampanjaetu siis/tilaus.

Yrityksille erikseen suunniteltavat ja tehtävät mallit hinnoitellaan tilannekohtaisesti.

Yhteydenotot