Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HelenanHelmen Avainnauhat

Korumaisissa avainnauhoissa yhdistyy sekä kauneus että käytännöllisyys.

Tekemäni Avainnauhat ovat yleensä yksittäisiä yksilöitä, suosituimpia malleja teen pieniä sarjoja.

Helmisiä Avainnauhoja on kahta eri mallia; perusmallinen keveämpi sekä korumaisempi ja runsaampi AvainnauhaKoru. Tämän lisäksi mallistossa on nahkanauhainen Avainnauha Jojolla ja turvalukolla. Tässä alla tietoa kaikista näistä.


perusmallinen helminen Avainnauha

Teen kaikki Avainnauhat hyvälaatuiseeen vahvaan koruvaijeriin. Tällainen vaijeri kestää kyllä hyvin käyttöä, toki silläkin on rajansa. Ohjeistan Avainnauhojen hoito-ohjeissa välttämään kovia riuhtaisuja ja säilyttämään sen mieluiten suorana, joko roikkuen tai pöydällä, kun ei ole käytössä. Kannattaa muistaa, että helminen Avainnauha on kuitenkin myös koru.

Helminä käytän pinnoitukseltaan mahdollisimman kestäviä helmiä. Erilaisista lasihelmistä, foliohelmistä, merisimpukkahelmistä tai luonnonkivistä saa kivoja nauhoja. Pohjana (eli niskaosassa ja isompien helmien väleissä) käytän pienempiä siemenhelmiä.

Perusmallisessa Avainnauhassa on vakiovarusteena Turvalukko. Turvalukko avautuu tarvittaessa sormin napsauttamalla ja myös kovassa vedossa. Turhaan ei lukkoa kannata kuitenkaan availla, ettei lukon mekanismi tästä vaurioidu.

Voit myös tilata itsellesi mieleisesi Avainnauhan - esim. tietyn värisen ja tietyn tyylisen. Tilaustöissä aina normaalihinnat, kampanjat eivät koske niitä.

HelenanHelmen Avainnauhassa linkkiosa on pieni tärkeä yksityiskohta - voit toivoa nauhaa tietynlaisella linkillä. Käytössäolevia linkkejä näet verkkokaupassa myytävänä olevista Avainnauhoista sekä myös esim. allaolevasta kuvasta.

erilaisia linkkejä, valikoima elää

AvainnauhaKoru

AvainnauhaKoru on perusmallia runsaampi ja korumaisempi ja se toimii sekä Avainnauhana että koruna. Hakanen on nauhassa nurinpäin eli saat avaimet helposti myös poiskin nauhasta - avainnauha muuttuu näin ihan koruksikin.

AvainnauhaKoru (oikealla) on kauttaaltaan varsinaista helmiosaa, kun perusmallisessa Avainnauhassa (vasemmalla) on niskaosa pienempiä siemenhelmiä. Alla kuva, josta näet tämän eron.

AvainnauhaKorun erilaisen rakenteen vuoksi käytän siinä omanlaisiaan linkkejä. Tässä alla kuvaa näistä linkeistä.

Avainnauha Jojolla ja Turvalukolla

Simppelein avainnauhamalli on nahkanauhainen Avainnauha Jojolla ja Turvalukolla. Avainnauhan Turvalukko aukeaa tarvittaessa kovassa vedossa ja Jojolla saat lisää ulottuvuutta avainten/kortin käyttöön.


Vuoden takuu kaikille Avainnauhoille

Jos hankkimasi Avainnauha rikkoutuu vuoden sisällä sen ostamisesta, korjaan nauhan veloituksetta. Takuu korvaa rikkoutumisen, joka johtuu valmistuksellisesta viasta, ei kuitenkaan normaalia kulumista. Huolehdithan Avainnauhasta ohjeiden mukaan ja huomioit käytössä sen, että se on myös koru!

Jos esim. työpaikallasi herää kiinnostusta tekemiini Avainnauhoihin, niitä voi tilata kimppatilauksena. Jos olet halukas toimimaan työpaikkasi yhteyshenkilönä ja avainnauhoja tilataan vähintään 5 kpl, saat omasi veloituksetta.

Kimppatilausehdot:

Kimppatilaus vähintään 5 Avainnauhaa - yhteyshenkilölle oma nauha veloituksetta

Pienempiäkin yhteistilauksia on toki mahdollista tehdä.
Postikulut veloituksetta vähintään 50 e:n tilauksiin.

Huom! Kimppatilausetu koskee valmiita Avainnauhoja ja nk. yksityismyyntiä. Yrityksille suunniteltavat ja tehtävät mallit hinnoitellaan tilannekohtaisesti.

Yhteydenotot