Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Muutokset koruihin

Me ihmiset olemme erilaisia myös kaulan ja ranteen alueen ruumiinrakenteeltamme, tämä on tullut tutuksi korujen parissa työskennellessä. Tämän vuoksi on melkeinpä mahdotonta tehdä koru esim. yhteen mittaan, joka sopisi kaikille. Käytän kyllä koruissa yleensä normaaleja mittoja; esim. riipuskaulakoru on usein n. 45-50 cm ja rannekoru n. 18-20 cm. Pituuteen ja istuvuuteen vaikuttaa myös korun materiaali, esim. isoista ja kulmikkaista helmistä tehty rannekoru on ranteessa vähän pienempi kuin pienemmistä helmistä tehty (vaikka mitta olisi sama). Eli isommista helmistä tehty koru kannattaa tilata vähän isompana.

Tämän vuoksi pyydän korua tilatessa ottamaan omat mitat ja tarkistamaan sen valmiin korun mittoihin. Jos koru on väärän mittainen, laita oma mittasi tilauslomakkeen `Lisätietoja`-kohtaan, niin korjaan korun sopivaan mittaan ennen lähettämistä. Palvelu on maksuton. Jos huomaat väärän mitan, kun saat korun, niin laita koru minulle takaisin kirjekuoreen pakattuna, niin korjaan sen sinulle myös silloin. Hyvitän sinulle myös postimaksun tällaisessa tapauksessa. Voit myös pyytää kaulakoruun jatkoketjun n. 5 cm - saat sen kaupan päälle! Joihinkin koruihin olen kyllä sen jo laittanut tekovaiheessa.

Rannekorut olen tehnyt tietoisesti aika napakoiksi, istuviksi. Korua on ehkä kivempi käyttää kun se pysyy ranteessa paikallaan, ja korun materiaalitkin säilyvät paremmin kun eivät joudu niin alttiiksi hankaukselle. Rannekoruihin niinkuin kaikkiin muihinkin pätee edellä kertomani palvelu oikeasta pituudesta.

Vähän isommat muutokset korjaan pienellä hinnalla, tilanteen mukaan. Ja aina voi olla mahdollista muokata myös vähän uudenlainen koru, toiveittesi mukaan. Ota yhteyttä!

mustatukka.jpg