Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hoito-ohjeita Helmikoruille ja Avainnauhoille

Tärkeintä on pitää koru/avainnauha puhtaana sekä käsitellä sitä muutenkin mahdollisimman nätisti, niin siitä on sinulle iloa pisimpään.

Korujen metalliosat ovat pääsääntöisesti ruostumatonta terästä, joka kestää hyvin käyttöä. Avainnauhojen metalliosat ovat hyvälaatuista, kestävää korumetallia. Helmet ovat myös hyvälaatuisia ja pinnoitukseltaan mahdollisimman kestäviä. Tarkemmat materiaalitiedot löytyvät aina tuotetiedoista.

Koruja ja avainnauhoja voi puhdistaa esim. pehmeällä mikroliinalla; kasta liina veteen ja pyörittele tuotteen osat kauttaaltaan puhtaaksi. Tarvittaessa voit käyttää mietoa astianpesuainetta. Vältä kovaa hankausta kuitenkin.

Avainnauhan turvalukon saa tarvittaessa auki sormin napsauttamalla, avautuu myös kovassa vedossa. Turhaan sitä ei kuitenkaan kannata availla, ettei lukon mekanismit siitä löysty tai vaurioidu.

Avainnauhoilla ja koruilla on vuoden takuu. Takuu korvaa valmistusviasta johtuvan rikkoutumisen, ei kuitenkaan normaalia kulumista.

Säilytys

Säilytä korut kuivassa paikassa. Vältä esim. kosteaa kylpyhuonetta. Koruteline on hyvä, kun asettelee korut siihen nätisti. Se on käytännössä myös hyvä, jos koruja käyttää jatkuvasti. Siitä saa samalla myös silmäniloa ja vaikka sisustuselementinkin, kun korut ovat kauniisti esillä! Korurasia on myös periaatteessa hyvä, kun suojaa koruja ilman vaikutukselta, kannattaa muistaa vain väljyys, etteivät korut sotkeennu toisiinsa ja vaurioidu turhaan tästä.

mini-ms9e9oq.jpg


Paras säilytyspaikka koruille, minkä olen nähnyt, on ollut lipasto, jossa on ollut pehmeästi vuorattu laatikko kuin sopivasti koruja varten. Tämmöisessä paikassa ne ovat suojassa kosteudelta ja ilman vaikutukselta, ja kun ne vielä nätisti sinne asettelee, niin eivät myöskään sotkeennu toisiinsa ja vaurioidu siitä. Tällaisia asioita kannattaa huomioida, kun miettii omien korujen säilytystä.

HelenanHelmen Avainnauhan mukana tulee korupussi, jota kannattaa käyttää kuljetukseen ja säilytykseen. Pyöräytä nauha kämmenen ympärillä kerälle ja laita pussiin. Kun et käytä nauhaa, voit laittaa sen myös joko roikkumaan tai säilyttää suorana pöydällä.

Avainnauhalle on pahinta, jos sen myttää sellaisenaan laukun pohjalle, metallipohjainen koruvaijeri voi mennä siitä taitteelle ja lähteä kulumaan poikki - vältä siis sellaista!